Yoga

Yoga onderscheidt zich van de klassieke workout door je bewust te zijn van je ademhaling en deze jouw beweging te laten bepalen. Wie kan ademen, kan yoga beoefenen.
Yoga legt de verbinding tussen beweging (lichaam) en geest en biedt hiermee de mogelijkheid om jezelf via je lichaam te ervaren. Hoe jij yoga op de mat beoefend zegt waarschijnlijk veel over hoe je in het leven staat. Doe je bijvoorbeeld veel op wilskracht? Of ben je wat ontwijkend als het om onprettige situaties gaat?

Zelf heb ik een klassieke Hatha yogaopleiding gevolgd en heb mij daarna verdiept in diverse stijlen, zoals Pralaya, Iyengar en Critical Alignment Yoga. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze heel gericht kijken naar wat er in het lijf gebeurd en welke uitwerking dit op de geest heeft.

Momenteel geef ik les bij verschillende yogastudio’s (Studio Linggan, Mijnyogastudio, Punt Zuid)  en is het ook mogelijk om privélessen te volgen. Dit kan zowel bij jou thuis als in een yogastudio. Tijdens privélessen hebben we, bijvoorbeeld, de mogelijkheid om op specifieke klachten binnen jouw lijf in te gaan; je yoga beoefening te verdiepen door naar gewoontebewegingen in je lijf te kijken; of andere door jou gekozen onderwerpen tijd en aandacht te geven.

Ik wil yoga voor iedereen in elke situatie bereikbaar maken. Mede hierom geef ik les aan een groot publiek. Daarnaast geef ik ook kinderyoga workshops, wil ik lesgeven op (basis)scholen en kan ik het verjaardagspartijtje van uw kind een yogi sfeertje geven! Eventueel in combinatie met voeding.

Voor meer informatie, mogelijkheden of ideeën, neem gerust contact met mij op.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.