Over

Welkom op chiaravegt.nl!

D0 Good- Be Better; door goed te doen, voel jij je vanzelf beter. Iedere keer kleine stapjes nemen die jou een steeds beter gevoel geven over jezelf en op lange termijn een enorme uitwerking hebben op je gezondheid en welzijn. Jou hierbij ondersteunen, is mijn missie. En wanneer jij goed voor jezelf bent, word je vanzelf beter voor anderen en voor alles om je heen. Een sneeuwbaleffect beginnend bij jezelf.

Orthomoleculair voedingsdeskundige en yogadocente, dat is waarvoor ik heb geleerd. Echter, mijn interesse en werkgebied gaan verder. Namelijk hoe kan ik iedereen helpen te ervaren hoe goed zijn of haar lijf kan voelen? Hoe kan ik inspireren en ondersteunen bij het maken van gezondere keuzes passend bij  jouw lijf en jouw leven?

Ik wil enerzijds mensen bewust maken van hun lijf en de keuzes die ze hebben om voor hun lijf te zorgen. Anderzijds bied ik praktische ondersteuning bij het uitwerken van die keuzes. Dit kan op iedere mogelijke manier, maar net wat bij iemand zijn leven past.

We kennen allemaal de gewoontepatronen die we gedurende ons leven ontwikkelen, variërend van niet eet- sport en houdingspatronen. Deze gewoontepatronen bepalen grotendeels hoe we ons voelen, hoe onze dag eruit ziet en de keuzes die wij maken. We doen zoveel op de automatische piloot dat we soms niet meer voelen wat dit voor ons doet. Heb jij nog een idee van hoe goed jouw lijf kan voelen?

Mijn inspiratie komt voornamelijk bij mijn zoontje, Boaz van nu 4, vandaan en hoe vrij van patronen hij, en alle kinderen, nog in het leven staan. Luisterend naar zijn lijf, wetend waar hij behoefte aan heeft en het totaal vrije bewegen. En ook het feit dat ik als moeder, en alle anderen om hem heen, zoveel invloed hebben op zijn lijfontwikkeling. Een enorme verantwoordelijkheid, die mij iedere keer inspireert om het beste te doen.

Nieuwsgierig? Ideeën? Of wil je een keer kennismaken om te zien wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.